Úvod »FUNKČNÍ POTRAVINY» Arónie BIO (černý jeřáb, jeřabina), 100 % přímo lisovaná šťáva, 3 litry


        

Arónie BIO (černý jeřáb, jeřabina), 100 % přímo lisovaná šťáva, 3 litry

top produkt

skladem

 

Číslo produktu: AR003
Výrobce: ARONIA ORIGINAL NATURPRODUKTE GmbH, Německo
naše cena bez DPH : 473,91 Kč (16,93 EUR)
naše cena s DPH (15 %):
545,00 Kč (19,46 EUR)

do košíku:
  ks  

Varianty tohoto výrobku

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
Skladem:
Cena:
Arónie BIO (černý jeřáb, jeřabina), 100% přímo lisovaná šťáva, 0,35 litru
AR044
Arónie BIO (černý jeřáb, jeřabina), 100% přímo lisovaná šťáva, 0,35 litru
skladem
naše cena 111,00 Kč (3,96 EUR)
Arónie BIO (černý jeřáb, jeřabina), 100% přímo lisovaná šťáva, 0,7 litru
AR020
Arónie BIO (černý jeřáb, jeřabina), 100% přímo lisovaná šťáva, 0,7 litru
skladem
naše cena 169,00 Kč (6,04 EUR)

Popis produktu

Přímo lisovaná šťáva z plodů arónie v bio kvalitě. ve třílitrovém balení s výčepním ventilem.   Doporučené denní množství je 1 dcl šťávy buď na lačno nebo po jídle a vystačí tedy na měsíc (30 dní). Šťáva zůstává čerstvá po dobu až 3 měsíců po otevření při pokojové teplotě, není tedy nutné ji skladovat v chladničce. Šťáva si zachovává při pokojové teplotě své aroma a přirozené chuťové vlastnosti, na rozdíl od šťávy podchlazené z ledničky. Množství konzumace není omezeno, dávkujte dle toho, jak Vám chutná a zda se tělo vyššímu příjmu nebrání (např překyselením žaludku). Jako každá čistá přírodní šťáva může mít ve větším množství (1 litr), požitém najednou a nalačno, mírně projímavé účinky.  Cenově výhodné balení 0,1 litru (denní doporučená dávka) vychází na 16 Kč, což je nejlevnější cena na trhu.

Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Karolina [.*]

09.11.2014 19:32

Dotaz

Dobrý den, prosím je třeba na šťávu za studena vodu převařit? Děkuji.

GerEstils [146.185.223.*]

28.01.2018 21:04

Re: Dotaz

Cephalexin Brand Name Amoxicillin Stds Forum Achat Cialis En Ligne cialis Zithromax Dosing Children Obestat

admin [83.220.236.*]

13.11.2014 13:11

Re: Dotaz

Dobrý den, příliš dotazu nerozumím? Do naší přímo lisované šťávy se žádná voda nepřidává, pokud si ji přímo před konzumací nehodláte ředit vodou. Zřejmě máte na mysli domácí výrobu nějakého sirupu (lidově nazýváno "šťáva") nebo nějakého nektaru? V tomto případě, pokud budete do přímo lisované šťávy přidávat vodu bez dalšího tepelného zpracování, je rozhodně vhodné ji převařit. Funkci konzervantu pak může hrát dostatečné množství cukru. Lahve je před naplněním důležité velmi dobře vypařit nebo vyvařit. I tak se bez přidání konzervačních prostředků může váš výrobek zkazit, pokud není zajištěno důsledně aseptické prostředí. Takový výrobek je vždy doporučeno skladovat v chladnu v lednici nebo ve sklepě. Většínu tzv. "šťáv" bez vaření, za účelem zachování maximálního množství vitamínů, je zpravidla nutno konzervovat dodatečnými látkami, pokud se chcete vyhnout škodlivějšímu cukru.

Karolina [.*]

18.01.2015 19:03

Re: Re: Dotaz

Dobrý den, děkuji za odpověď. Udělala jsem šťávu tak, jak se dělá třeba malinová šťáva za studena. Byla výborná, vůbec se nekazila a už je vypitá. Koupíme další stromek, aby jí bylo více.

ZDg4YmNmZG